CADZAND
English boost camp!

 • 14-16 jaar
 • Nederland
 • Engels

CADZAND
2E T.E.M. 4E MIDDELBAAR

English boost camp!

Problemen met Engels op school? Dan is dit Engelse taalkamp de beste en leukste manier om een grote sprong vooruit te maken! Onze taalmonitoren gidsen je dagelijks op een speelse manier doorheen de rijke Engelse taal. Je mag zelfs je schoolboeken meenemen, zodat ze je individueel kunnen begeleiden. Daarnaast krijg je de kans om voluit te genieten van de prachtige omgeving en de vele animatiemogelijkheden. Ga fietsen in de duinen, geniet van de verschillende sportfaciliteiten en ontdek het charmante stadje Sluis.

PROGRAMMA

Dit Boost Camp bezorgt je een leuke mix van taalles met toffe animatie, ontspanning en uitstappen.

 • 4 à 5 uur Engelse les per dag, met extra taalworkshops (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd). Individuele begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Namiddag- en avondactiviteiten: fietstocht door de duinen, strandontspanning, sportmogelijkheid (voetbal, basket, badminton …), uitstap naar Sluis, kampvuur, avondspel …

ACCOMMODATIE

We verblijven in domein ‘Cadzandië’ in Cadzand. Dit fantastische domein biedt heel wat mogelijkheden om te sporten, te spelen en te ravotten. In de 3 ha grote tuin vind je een grote verscheidenheid aan bomen, grote grasweiden om leuke activiteiten te organiseren en kleine hoekjes om een kamp te bouwen of een doolhof te maken.

Je overnacht er in comfortabele kamers en geniet er van lekkere maaltijden (met biologische en/of streekproducten) geserveerd in buffetvorm. Bij mooi weer kan je buiten eten op het terras.

Details:
Cadzandië
Vierhonderdpolderdijk 10,
4506 HL CADZAND
Nederland

VERVOER

 • Eigen vervoer van en naar Cadzandië.
  Zo kun je dit prachtige domein en de mooie omgeving zelf ontdekken en meteen ook kennismaken met onze monitoren.
  Aankomst voorzien zondagnamiddag.
 • We zullen de fiets veel gebruiken. Daarom vragen we iedereen een eigen fiets mee te brengen. Is dit niet mogelijk? Geen probleem. Contacteer ons en wij zorgen voor een oplossing.

Beschikbaarheid

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 uur bereikbaar."

Hilde Depauw