Biscarrosse
Kitesurf, trop cool !

 • 13-17 jaar
 • Frankrijk
 • Frans

Frankrijk - Biscarrosse
1E T.E.M. 5E MIDDELBAAR

Kitesurf, trop cool !

Wat krijg je als je een vlieger en een surfplank kruist? De kick van je leven! In vijf dagen tijd leer je met je kite door de golven te scheuren als een echte pro. Mag er nog meer waterpret zijn? Spring dan snel in je zwemkleding voor een hele dag plezier in Aqualand of voor de andere strandactiviteiten. Het letterlijke hoogtepunt van de week is de avondpicknick op de hoogste duin van Europa, la dune du Pyla. En natuurlijk geven de dagelijkse Franse lessen je ook op taalgebied de wind in de zeilen!

PROGRAMMA

De combinatie van kitesurfen en taalles in het prachtige Biscarrosse garanderen je de perfecte mix voor een spetterende taalvakantie.

 • 3 uur per dag taalatelier Frans in de voormiddag
  (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd, met nadruk op conversatie).
 • 5 x 3 uur kitesurfen (i.s.m. de erkende plaatselijke surfschool)
 • Strandactiviteiten: zowel lichaam als geest vinden gegarandeerd ontspanning op de heerlijke stranden van de Atlantische Oceaan en de meren.
 • Uitstap naar het vissersstadje Arcachon en een volledige dag waterpret in Aqualand.
 • Keuzedag met waterpret op jouw maat (mits toeslag). Kies tussen ‘banana’ (€ 5), surf (€ 15), waterski / wakeboard / parasailing (€ 30).
 • Avondpicknick op ‘la dune du Pyla’.

Naast dit programma is het in de zomervakantie ook mogelijk Frans te combineren met:

ACCOMMODATIE

Biscarrosse is gelegen in Zuid-Frankrijk op 80 km ten zuiden van Bordeaux. Met zijn prachtige ligging aan ‘Lac Latécoère’ en op 12 km van de Atlantische Oceaan is dit een topbestemming voor een kite-vakantie.

We logeren in ‘Centre de vacances Udaquiola’, waar we overnachten in 4-persoonskamers, met eigen badkamer en toilet.

Details:
Centre Nautique J. Udaquiola
1414 Avenue Pierre Latécoère
F-40600 Biscarrosse
Frankrijk

VERVOER

 • Vervoer in luxecars
 • Opstapplaats: Kortrijk of Antwerpen (Rumst)

Voor jongeren tot 14 jaar wordt een fiscaal attest bezorgd tot € 13,70 per dag.

Voor het vervoer wordt een supplement van € 160 aangerekend.

Een grote dikke merci voor deze goed georganiseerde taalvakantie!! Ik heb me super geamuseerd met deze leuke bende! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik was de jongste en daardoor was het Frans wat moeilijk, maar beetje bij beetje kwam er verbetering. Het kitesurfen was op heel leuke locatie, maar slechts 3 dagen goede wind (jammer), maar niet getreurd want zonder wind gaan we toch wake boarden, super cool. De banana en het waterkasteel maakten de week af op de leukst denkbare manier! Dank u wel, Cyrille.

Cyrille De Paepe

Le camp de Biscarrosse est très amusant ! Nous avons fait de nombreuses activités différentes comme la voile, Aqualand, le surf et bien d'autres encore. Bien qu'il fasse très chaud, nous trouvons toujours un moyen de nous rafraîchir dans l'eau. Les moniteurs sont très sympas. Merci et au revoir. Bisous.

Ise, Evy, Josephine & Annabelle

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 uur bereikbaar."

Hilde Depauw