Cadzand
A l’aventure dans la nature !

 • 9-13 JAAR
 • Nederland
 • Frans

Nederland - Cadzand
4E LEERJAAR T.E.M. 1E MIDDELBAAR

A l’aventure dans la nature !

Kom op avontuur in het uitgestrekte domein van Cadzandië! Bouw je eigen kamp en klim in de bomen. Fiets door de duinen en ga op gocarttocht. Mag het nog wat straffer? Overwin dan de vele obstakels op het hindernissenparcours en ontdek de wereld onder onze voeten tijdens de speleologie-initiatie! Je zal zelfs je culinaire kunsten kunnen aanwakkeren met ons kookatelier. Met al het Frans dat je tijdens deze week leert, gaat de wereld pas écht voor je open!

PROGRAMMA

Deze taalvakantie in Cadzand staat garant voor uren avontuur in en rond de bossen en duinen, afgewisseld met taallessen.

 • 4 uur per dag taalworkshop (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd).
 • Leuke namiddag- en avondactiviteiten: fietstocht door de duinen, gocarttocht, strandspelen, bumpervoetbal, bosspel (bouw je eigen kamp), hindernissenparcours, speleologie, knutselen, kookatelier, kampvuur …

ACCOMMODATIE

We verblijven in domein ‘Cadzandië’ in Cadzand. Dit fantastische domein biedt heel wat mogelijkheden om te sporten, te spelen en te ravotten. In de 3 ha grote tuin vind je een grote verscheidenheid aan bomen, grote grasweiden om leuke activiteiten te organiseren en kleine hoekjes om een kamp te bouwen of een doolhof te maken.

Je overnacht er in comfortabele kamers en geniet er van lekkere maaltijden (met biologische en/of streekproducten) geserveerd in buffetvorm. Bij mooi weer kan je buiten eten op het terras.

Details:
Cadzandië
Vierhonderdpolderdijk 10,
4506 HL CADZAND
Nederland

VERVOER

 • Eigen vervoer van en naar Cadzandië.
  Zo kun je dit prachtige domein en de mooie omgeving zelf ontdekken en meteen ook kennismaken met onze monitoren.
  Aankomst voorzien zondagnamiddag.
 • We zullen de fiets veel gebruiken. Daarom vragen we iedereen een eigen fiets mee te brengen. Is dit niet mogelijk? Geen probleem. Contacteer ons en wij zorgen voor een oplossing.

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 uur bereikbaar."

Hilde Depauw

Zeker aan te raden!

Daan

De week is veel te snel voorbijgegaan. De spelletjes die we speelden waren leuk en origineel

Anaïs

De vakantie was zeer goed opgebouwd, de moni's zorgden ervoor dat je heel veel in je gekozen taal moest spreken. Ik heb veel bijgeleerd. Echt een aanrader !

Thibault