Cadzand
A l’aventure dans la nature !

 • 9-13 JAAR
 • Nederland
 • Frans

Nederland - Cadzand
4E LEERJAAR T.E.M. 1E MIDDELBAAR

A l’aventure dans la nature !

Kom op avontuur in het uitgestrekte domein van Cadzandië! Bouw je eigen kamp en klim in de bomen. Fiets door de duinen en ga op gocarttocht. Mag het nog wat straffer? Overwin dan de vele obstakels op het hindernissenparcours en ontdek de wereld onder onze voeten tijdens de speleologie-initiatie! Je zal zelfs je culinaire kunsten kunnen aanwakkeren met ons kookatelier. Met al het Frans dat je tijdens deze week leert, gaat de wereld pas écht voor je open!

NIEUW: Tijdens de zomer genieten we bovendien van een sprookjesdag in de Efteling.

PROGRAMMA

Deze taalvakantie in Cadzand staat garant voor uren avontuur in en rond de bossen en duinen, afgewisseld met taallessen.

 • 4 uur per dag taalworkshop (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd).
 • Leuke namiddag- en avondactiviteiten: fietstocht door de duinen, gocarttocht, strandspelen, bumpervoetbal, bosspel (bouw je eigen kamp), hindernissenparcours, speleologie, knutselen, kookatelier, kampvuur …
 • In juli en augustus gaan we op daguitstap naar de Efteling.

ACCOMMODATIE

We verblijven in domein ‘Cadzandië’ in Cadzand. Dit fantastische domein biedt heel wat mogelijkheden om te sporten, te spelen en te ravotten. In de 3 ha grote tuin vind je een grote verscheidenheid aan bomen, grote grasweiden om leuke activiteiten te organiseren en kleine hoekjes om een kamp te bouwen of een doolhof te maken.

Je overnacht er in comfortabele kamers en geniet er van lekkere maaltijden (met biologische en/of streekproducten) geserveerd in buffetvorm. Bij mooi weer kan je buiten eten op het terras.

Details:
Cadzandië
Vierhonderdpolderdijk 10,
4506 HL CADZAND
Nederland

VERVOER

 • Eigen vervoer van en naar Cadzandië.
  Zo kun je dit prachtige domein en de mooie omgeving zelf ontdekken en meteen ook kennismaken met onze monitoren.
  Aankomst voorzien zondagnamiddag.
 • We zullen de fiets veel gebruiken. Daarom vragen we iedereen een eigen fiets mee te brengen. Is dit niet mogelijk? Geen probleem. Contacteer ons en wij zorgen voor een oplossing.

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 uur bereikbaar."

Hilde Depauw

De week is veel te snel voorbijgegaan. De spelletjes die we speelden waren leuk en origineel

Anaïs

De vakantie was zeer goed opgebouwd, de moni's zorgden ervoor dat je heel veel in je gekozen taal moest spreken. Ik heb veel bijgeleerd. Echt een aanrader !

Thibault

Het was een heel leuk kamp! Leuke activiteiten en leuke moni's. Fantastische appartementjes en goeie bedden. De indeling van de dag was goed. Het eten was soms iets te flauw, maar de normale kok was ziek en dus was het een andere nu. Je werd gemotiveerd om Frans te spreken. De groep was heel leuk en iedereen was vriendelijk en tof! FANTASTISCH KAMP!!! Zeker om aan te raden!

Lotte V.

De groep was heel leuk en de monitoren waren heel lief. Je leert veel bij in de lessen en tegelijkertijd maak je veel plezier. Het eten is lekker en goed gemaakt. Het is heel leuk om met de fiets naar het strand te gaan. Je hebt genoeg vrije tijd om je om te kleden of om even uit te rusten. De verblijfplaats is heel ruim en leuk. Je maakt meteen kennis met elkaar door de spelletjes. Voor activiteiten ben je altijd samen. Je wordt bevriend met iedereen en daardoor maak je ook geen ruzie. De fuif is super leuk! Het kamp is zeker aan te raden!!!

Lissa V.

De avonturen waren keitof ! En ook nog subben, go-karten, voetbal kijken en fietsen. We gingen ook naar het Zwin.
Kort gezegd : het kamp was super !

Mara

Het was een superleuke week ! We hebben veel bijgeleerd. Ook de uitstapjes waren heel leuk.
Zeker een aanrader ! Depauw aan de top !

Julie

Super leuk !! Ik heb zoveel geleerd en plezier gehad. Top kamp !
Ga ik aanraden aan mijn vrienden.

Jasmijn