Isle of Wight – Cowes
Surfers Paradise!

 • 14-18 jaar
 • Engeland
 • Engels

Verenigd Koninkrijk - Isle of Wight – Cowes
2E T.E.M. 6E MIDDELBAAR

COWES - SURFERS PARADISE!

Het eiland Wight is een echt waterparadijs. Het is dan ook geen toeval dat Europa’s grootste watersportcentrum hier gevestigd is, en daar mag jij tijdens deze Engelse taalvakantie voluit van genieten! Na de dagelijkse Engelse taalles hijs je de zeilen van je zeilboot of surfplank om de natuurelementen te leren bedwingen. In de uren die resten, is er volop ruimte voor een brede waaier aan ontspannende activiteiten. Bouw een vlot, win de Team Games en geniet van de natuurpracht tijdens de excursie naar ‘The Needles’, het mooiste plaatsje van het eiland. Met zo’n taalkamp wordt je Engels helemaal top!

Isle of Wight? All right!

PROGRAMMA

Deze Engelse taalvakantie staat volledig in het teken van surfen, zeilen en catamaranzeilen. Het wordt helemaal all right in combinatie met de flinke portie Engels en het toffe allround programma.

 • 3 uur Engelse les door ervaren taalmonitoren in de voormiddag
  (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd).
 • Windsurf- en zeillessen in de namiddag.
 • Afwisselend avondprogramma met o.a. vlottenbouw, Team Games, filmavond, excursie naar de ‘The Needles’, bowling, fuif, …
 • Voertaal : Engels

ACCOMMODATIE

We zijn er te gast in de ‘UK Sailing Academy’ en overnachten er in 4-persoonskamers. Dit is het grootste watersportcentrum van Europa en heeft met zijn professionele aanpak, fantastisch surfmateriaal en een grote vloot zeilboten ook buiten Europa een niet te evenaren reputatie. The Isle of Wight staat met zijn microklimaat bekend als het Mekka voor de zeilsport.

Details:
U.K. Sailing Centre
Isle of Wight
PO31 7PQ
United Kingdom

VERVOER

 • Vervoer in luxecars
 • Opstapplaats: Kortrijk of Brussel

Voor het vervoer wordt een supplement van € 140 aangerekend.

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 uur bereikbaar."

Hilde Depauw

Deze week was fantastisch! De zeillessen en zeilclub waren zéér professioneel. Ik heb al veel gezeild op verschillende plaatsen, maar dit is wel de allerbeste plek voor zowel beginners als gevorderden.

Lukas

Het waren heel toffe dagen in Cowes. Er was een goede sfeer en er waren hele leuke activiteiten. De monitoren deden heel erg hun best om traag en verstaanbaar te spreken. Dat maakte de week heel aangenaam

Isabel

Supermooie omgeving
Leuke groepssfeer
een echte aanrader!

Silke

Het was een superleuke week, het ging zelfs te snel. Ik heb heel hard genoten en veel plezier gehad. De zeil- en windsurflessen waren heel leuk. Alles was ook goed georganiseerd. Bedankt voor deze belevenis !

Valentine

Ik zou het direct opnieuw doen. De locatie en het eiland zijn ideaal om het zeilen te leren.

Laurens

De voorbije week was fun, je leert veel nieuwe leuke mensen kennen en de sfeer zit altijd goed. De monitoren en instructors waren ook heel leuke mensen. We hebben zeker niet te klagen.

Sam

De sfeer was zeer goed en heb er daarom erg van genoten.
De activiteiten werden zeer goed begeleid en waren creatief !

Isabel Ameloot

Het was een heel tof kamp. De activiteiten waren geweldig. Het is zeker aan te raden !

Nathan Neirinckx