Malta
Amazing Malta!

  • 14-17 jaar
  • Malta
  • Engels

Malta - Malta
2E T.E.M. 6E MIDDELBAAR

Amazing Malta!

Deze Engelse taalreis is de kans bij uitstek om het prachtige eiland Malta en al zijn facetten te ontdekken. Op weekdagen krijg je in de voormiddag 3 uur taalles. De rest van de tijd ontdek je de vele vergezichten van Malta. Neem een verfrissende duik in één van de vele baaien of ga een namiddag heerlijk shoppen. Tijdens het weekend stap je in de boot en ontdek je het eiland Comino. Je zal na afloop nog vaak terugdenken aan deze heerlijke taalreis naar Mmmalta!

Just amazing !

PROGRAMMA

Het programma van deze Engelse taalreis is echt amazing! Tijdens de week bruist het programma van leuke activiteiten, afgewisseld met Engelse les natuurlijk.

  • Voormiddag: 3 uur Engelse les gegeven in een internationaal kader door ervaren taalmonitoren.
  • Namiddag: bezoek aan Marsaxlokk, afternoon shoppen in St. Julian, traditionele souvenirs shoppen in Ta’Qali Crafts Village, bezoek aan Mdina, uitstap naar St Peter’s pool and Blue grotto, strand.
  • Avond: Bowlen in de Eden Superbowl, schattenjacht in Valletta, een avondje uit (onder begeleiding), pool games (enkel indien we binnenzwembad hebben), avondwandeling.
  • Voertaal : Engels
  • In het weekend is er geen les en is er tijd voor een leuke dagexcursie: Eiland Comino met de bekende baai ‘The Blue Lagoon’

ACCOMMODATIE

We verblijven er in Pebbles Resort 4* op loopafstand van het strand. We hebben toegang tot het Splash & Fun Water park om verkoeling op te zoeken (tijdens de zomer). De kamers zijn voor maximum 4 personen. Het verblijf is in vol pension (ontbijt, lunch om mee te nemen en avondmaal).

VERVOER

In de prijs zijn de vluchten en alle transferts ter plaatse inbegrepen.

Superleuke, zonnige bestemming! Leuk internationaal kader

Kim

Het was een geweldige week in Malta. De activiteiten waren leuk en de sfeer fantastisch. Dat en de leuke begeleiders maakten het een topervaring !

Kaat Verschueren

Het was een erg unieke ervaring met boordevol toffe activiteiten zoals shoppen, zwemmen, sporten ... Ook 's avonds deden we een heleboel activiteiten zoals bowling, een avondje uit ... Het was een erg leuke reis met geweldige reisgenoten ! Een vakantie om nooit te vergeten !

Anne-Sophie Neirinckx

J'ai vraiment adoré ! Merci à Marine pour toutes les activités ! C'est passé trop vite.

Juliette Ernst

Ik vond het zeer tof, het was een topervaring ! Zeer leuke sfeer, groep en monitoren. Zeker een aanrader om alleen of samen met je vrienden te doen, het was een top week.

Zohra Dooms

J'ai trouvé la semaine vraiment bien. Les activités étaient trop bien, tout comme les accompagnatrices. C'était mon premier voyage linguistique et je recommande fortement Depauw pour ça.

Cloé Devillers

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 uur bereikbaar."

Hilde Depauw