Shakespeare’s Country
Home in the heart of Shakespeare

  • 15-19 jaar
  • Engeland
  • Engels

Verenigd Koninkrijk - Shakespeare’s Country
3E T.E.M. 6E MIDDELBAAR

HOME IN THE HEART OF SHAKESPEARE

To go or not to go … je hoeft het je eigenlijk niet eens af te vragen, want deze taalvakantie wil je gewoon niet missen! Je verblijft bij een warm gastgezin in het hart van het Verenigd Koninkrijk, waar je helemaal wordt ondergedompeld in de Britse taal en cultuur. Na de dagelijkse Engelse taalles leef je je uit met een sportieve activiteit of trek je op excursie naar historische steden zoals Oxford, Londen en Stratford-upon-Avon. Na zo’n veelzijdig kamp kan je jezelf echt een ‘Britoloog’ noemen!

Voor deze vakantie is een minimum van 2-3 jaar Engels vereist.

Feel @ home !

PROGRAMMA

Deze op-en-top Britse taalvakantie zorgt ervoor dat je de time of your life beleeft met een perfecte mix van taal, sport, fun en cultuur.

  • Voormiddag: 3 uur Engelse les door ervaren taalmonitoren (met nadruk op conversatie en uitbreiding van de woordenschat en opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd).
  • Namiddag: sport (bowling, zwemmen, badminton, punting…) of excursies* (Londen, Oxford, Warwick Castle, Stratford-upon-Avon, …).
  • Avond: leuke avondactiviteiten met het gastgezin.
  • In het weekend is er geen les. Op zaterdag organiseren we een dagexcursie met de volledige groep en op zondag is er tijd om bv. een stad te verkennen met jouw gastgezin.

 

ACCOMMODATIE

Je verblijft in een gastgezin in Shakespeare ’s Country, in de omgeving van Leamington Spa. Dit is een levendig stadje in het hart van Warwickshire, vlakbij een aantal belangrijke culturele steden.

We gaan altijd op zoek naar hartelijke en vriendelijke families die alles in het werk stellen om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Bij het uitkiezen van jouw gastgezin gaan we uit van de gegevens die je op onze vragenlijst invult om zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Tijdens jouw verblijf is er altijd een verantwoordelijke ter plaatse bij wie je terecht kan voor alle vragen.

Details:
De adres- en contactgegevens van het gastgezin worden individueel meegedeeld voor vertrek.

VERVOER

  • Vervoer in luxecars
  • Opstapplaats: Kortrijk of Brussel

Voor het vervoer wordt een supplement van € 140 aangerekend.

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 uur bereikbaar."

Hilde Depauw